Søg i denne blog

tirsdag den 10. september 2013

11. september!!

D. 11 september kan næsten ikke nævnes før folk begynder at tænke på terror. Men hvorfor dog tænke på det, når d. 11. september er ligesom alle andre dage? 11. september 2001 var bare et tidspunkt, hvor der desværre bare skete nogle uhyggelige ting, som aldrig burde være sket. I dette indlæg vil jeg dog ikke fokusere så meget på selve 11. september, men mere om hvilken drejning samfundets synspunkter har taget efter den tragiske dag.

Efter d. 11. september 2001 har DSB togene fået en båndoptagerstemme til at huske folk på, at de skal huske deres ejendele ved de mest trafikkeret togstationer som Københavns Hovedbanegård og Nørreport station. Jeg har snakket med flere folk, der kommer til at tænke på terror, hver gang stemmen siger det. Men kan det virkeligt være rigtigt at man næsten ikke kan leve en dag mere, uden, at man skal tænke på terror?

Folk afskyr så meget denne dag at ikke engang Morten Olsen kan sammenligne d. 11. september med vores 0-4 nederlag til Armenien, uden at folk og medier farer op og bander over Morten Olsen. Men manden har jo bare lavet en sammenligning. Fred være med at det måske ikke er den bedste sammenligning, men skal manden virkelig kyles ned bare fordi han nævner 11. september? Der er blevet lavet et stort cirkus ud af det, og Morten og DBU har været ude og undskylde overfor befolkningen.


God 11. september ;)
' Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar