Søg i denne blog

tirsdag den 17. september 2013

Tirsdag d. 17. september: Champions League


I dag er det blevet tirsdag d. 17. september, og det er samtidig dagen, hvor verdens største klubturnering Champions League skydes i gang. I dag taler vi om store kampe som Manchester United-Bayer Leverkussen, Bayen München-CSKA Moskva og minsandten om der ikke også er et dansk hold, der skal i aktion i dag.
FC København tager nemlig imod mægtige Juventus. Der har været snak om at Juventus måske er det eneste hold som kan gå ind og udfordre storfavoritterne Bayern München, Manchester United, FC Barcelona og Real Madrid. Der er ingen tvivl om, at det bliver en kæmpe mundfuld for FCK, som i forvejen har det enormt svært i den hjemlige liga. Hvis man kigger på Juventus’ trup spiller for spiller er det et stjernespækket mandskab, der kom til København i søndags. Klassemålmanden Gianluigi Buffon er det sikre førstevalg på det italienske landshold. Tilmed er tre af forsvarsspillerne, som også er en fast ingrediens på det italienske landshold: Giorgio Chiellini, Angelo Ogbonna og Andrea Barzagli. I forsvaret finder man også en chiliensk landsholdsspiller nemlig Arturo Vidal. På midtbanen er der veteranen Andrea Pirlo og her finder man endnu en italiensk landsholdsspiller i form af Claudio Marchisio. I angrebet løber Carlos Tevez rundt, en argentinsk landsholdsspiller, så det er næsten et helt landshold FCK skal op i mod. Hvordan skal FCK så nogensinde have en chance imod Juventus?
Jeg vil her prøve at komme med en opskrift på, hvordan FCK skal drive gæk med italienerne.
Grundstenen til succes i denne kamp er at forsvaret er på plads med Johan Wiland der skal føre an. Johan Wiland har været meget omdiskuteret i denne sæson, hvor han har formået at lave to alvorlige drops i de første syv kampe. Det skal han for alt i verden undgå i denne kamp. Wiland bliver nødt til at stå en klassekamp, for der vil komme nogle skud på mål. Samtidig skal nyindkøbte Fanendo Adi også finde storformen i aften, da han formentligt kommer til at ligge alene på toppen med Nicolai Jørgensen som hængene angriber, og så ville jeg lade vær med at bruge Thomas Kristensen. Han er ganske enkelt ikke god nok. Mit bud på en startopstilling:
                           
                        Wiland
 Jacobsen-Melberg-Sigurdsson-Bengtsson
Bolanos-Claudemir-Delaney-Gislasson
                      Jørgensen

                          Adi

God kamp og lad os få smidt Juventus tilbage til spaghettiland med et brag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar